PR ondersteuning en schrijven persberichten voor Doceri

PR ondersteuning en schrijven persberichten voor Doceri

Lees hieronder het hele persbericht.

meerwetenbutton3

 

 

Doceri lanceert Inspectis: innovatief platform voor telecomcalculaties

VLAARDINGEN – Sinds januari 2015 is er een nieuw calculatieplatform op de markt voor telecomdealers. Tijdrovende calculaties duren met Inspectis nog slechts een enkele minuut. Na een intensieve test- en ontwikkelingsperiode van ruim een jaar, is Inspectis nu algemeen verkrijgbaar in abonnementsvorm op basis van aantal gebruikers. Hierdoor is Inspectis voor zowel kleinere als grote telecomdealers toegankelijk.

Al meer dan een decennia geeft Doceri telecomadvies. Een vraagstuk dat steeds terugkeerde was de tijd die nodig is om een goede telecomcalculatie te maken. Dat leidde tot de ontwikkeling van Inspecties met tijdsbesparing als belangrijkste functionaliteit. Met het platform profiteert de gebruiker van uren tijdwinst in het uitzoeken, verwerken en benchmarken van facturen en contracten. Daarbij komt ook de precisie van het platform dat feilloos de juiste gegevens uit telecomfacturen op de juiste plek in het systeem plaatst. Dit maakt het systeem gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De gebruiker voert de facturen in, bij voorkeur van meerdere maanden, selecteert de opties waarmee het systeem zijn berekening moet maken en kan de uitkomst tot op nummerniveau bekijken en aanpassen. Ook geeft het systeem direct een overzicht van alternatieve telecomaanbieders en bundels. Hiermee schept Inspectis direct en volledig inzicht in de kosten binnen het huidige contract en geniet de gebruiker van maximale ondersteuning in het maken van een nieuw voorstel met de laagste TCO.

Doorontwikkeling
Met Inspectis lanceert Doceri een compleet en innovatief calculatieplatform voor de telecombranche. Inspectis draait volledig online waardoor er geen complexe installaties nodig zijn en de techniek altijd functioneert. Via de eigen webbrowser is Inspectis altijd en overal te benaderen met een persoonlijke login.
De volgende stap is de doorontwikkeling met extra functionaliteiten en mogelijkheden. Hierdoor blijft Inspectis meebewegen met de ontwikkelingen in de telecommarkt. Meer informatie over Inspectis is te vinden op www.doceri.nl/inspectis.

– EINDE PERSBERICHT-
Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Martijn Hoogenboom
Directeur

010 254 0077
martijn@doceri.nl

Populierendreef 51
3137 CS Vlaardingen
www.doceri.nl

Over Doceri
Met een decennia aan ervaring in telecom heeft Doceri de nodige kennis en expertise vergaard aan zowel de aanbieders- als inkoopzijde. De snelle marktontwikkelingen in telecom worden op de voet gevolgd, waardoor het advies van Doceri altijd actueel en up-to-date is. Het grote verschil maakt Doceri door haar volledige onafhankelijkheid en gegarandeerde kostenbesparing. Door de transparante werkwijze en het heldere taalgebruik weet u exact wat u kunt verwachten.
Doceri is eenvoudig telefonisch te bereiken op 010 – 254 0077 of per mail info@doceri.nl.