Wat humm&C betekent

Mooie ontwerpen en effectieve concepten beginnen met nadenken. Goed nadenken ofwel ‘hummen’ betekent de tijd en rust nemen voor verdieping. Welk reclamebureau doet dat nog?

&C (see) zijn de nieuwe, andere, betere inzichten die vanuit het hummen duidelijk worden. We gaan liever grondig te werk om de meest krachtige marketing-communicatieoplossingen voor je te creëren.

Vanuit deze werkwijze ondersteunt humm&C producenten, merken en bedrijven met doordachte communicatie in marketingadvies en creatieve uitvoering.

Een keer met u meedenken?

 

Wat heb je eraan?

Een doordacht ontwerp of marketingconcept draagt bij aan het realiseren van je doelstellingen. Dat is resultaat. We werken met een kleine vaste kern marketingprofessionals met daaromheen een divers netwerk van specialisten. Hierdoor blijven we flexibel en geeft het ons de vrijheid om dieper tot de kern door te dringen. Zonder de ballast en overhead van een groot bureau, maar met alle kennis en expertise binnen handbereik.

Wat onze visie is

&C (see) dwingt ook tot een open blik naar de wereld om ons heen. Wat zien we dan? Een consumptiecultuur met een doorgeslagen drift naar meer. Dat kan ook anders. Sterker. Duurzamer. Rendabiliteit is namelijk iets heel anders dan roofbouw. Met humm&C willen wij bijdragen aan de groei van producten en merken die inspireren en werken aan een duurzaam perspectief. Technische innovaties en nieuwe media helpen daarbij. Soms zit dat al in de kleinste dingen… Als je het maar wilt zien.

Wat onze werkwijze is

Elke opdracht is anders en vraagt een eigen aanpak, maar begint met verdieping in jullie vraag, jullie product, bedrijf of merk, jullie markt en het doel wat je voor ogen hebt. Met het oog op een duurzame samenwerking zoekt humm&C de éénheid met jouw organisatie. Zie ons maar als een extra medewerker, assistent, adviseur, klankbord, luis in de pels, inspirator, regelneef of – als het echt moet – boksbal. In alles betrokken, bereikbaar, flexibel en professioneel, dat zijn de kenmerken waaraan je onze werkwijze mag toetsen.

humm-and-c-portfolio-klein-granova